Unieke planken met persoonlijk accent!

 

Alle planken kunnen voorzien worden van gravures voor een persoonlijk accent zoals initalen, naam, logo of afbeelding.

 

Hiernaast een voorbeeld voor een snijplank ter gelegenheid van een 60 jarig huwelijksjubileum. Het Love board is voorzien van de initialen en een tekening. Zo ontstaat een uniek, mooi en persoonlijk kado.

 

Wat kan er allemaal?

Er is veel mogelijk bij het graveren. Tekst en tekeningen kunnen haarscherp worden gegraveerd zoals ook bij het Tiny board met de draak te zien is. Foto's zullen over het algemeen eerst geconverteerd moeten worden naar een versie de geschikt is voor het graveren.

 

Prijzen starten vanaf € 5,00. Alle graveerverzoeken worden beoordeeld op grootte, complexiteit en eventuele noodzakelijke aanpassingen en van passende offerte voorzien. Ontwerpen op verzoek zijn ook mogelijk.  Voordat een plank wordt gebrand krijgt u eerst een voorbeeld van het ontwerp op de betreffende type plank.

 

Wensen of vragen?

Laat een bericht achter via het contactformulier en we komen zo snel mogelijk met een reactie.

 

N.B: Houd er wel rekening mee dat de kant van de snijplank waar de gravures op zijn aangebracht beter niet gebruikt kan worden voor het snijden.  Gebruik de gegraveerde kant voor het serveren van bijvoorbeeld kaasjes of borrelhapjes of zet hem zichtbaar op uw aanrecht.